Hallo, ik ben Natasja Rentenaar

Communiceren is niets meer dan contact met elkaar hebben, het is de interactie tussen mensen. Waarom is het dan zo lastig en verloopt communicatie vaak moeizaam?

 

Voor mij is het belangrijk om mensen te laten inzien dat in sommige situaties de communicatie anders kan. Door bepaalde vaardigheden toe te passen maak je het communiceren makkelijker. Op het werk met collega’s, je leidinggevende, je klanten maar ook privé met je partner, je familie en je vrienden. Waarom doen we dat dan niet?

 

Het is mijn missie om als zelfstandig trainer/coach mensen te helpen deze vaardigheden te ontwikkelen zodat communicatie, en daarmee het leven makkelijker wordt.

 

 

Mijn loopbaan ben ik begonnen bij de Rabobank. Het adviseren van klanten bij belangrijke financiële beslissingen vond ik als financieel adviseur elke dag weer verfrissend. Communicatie is in deze gesprekken belangrijk en vooral luisteren is een vaardigheid die ik toen heb ontwikkeld. Later als leidinggevende van diverse teams kwam dat luisteren ook goed van pas. Het trainen en coachen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden is voor mij het leukste aspect van het werk als leidinggevende. De stap naar trainer/coach was voor mij een logische keuze. Om mijn vaardigheden als trainer verder te ontwikkelen heb ik de opleiding Train de trainer; vakopleiding voor communicatie trainers bij Karin de Galan gevolgd.

 

 

images.jpeg
VLIEG logo.png
Waternet.png
Rabobank.png